Virtual Reality En Accessoires


Smartphone - p 'Google Nexus 5' - is aan de buitenkant gemeten ca. 14 cm lang en-CA. 7 cm breed. De iPhone natuurlijk over voldoende meetapparatuur om hem als virtual reality- headset te gebruiken. Zelf ook een aantal apps een app om 3D- video's en 360graden- the te bekijken of video. P Durovis Leap 5 is een universele voor Android- als Apple -smartphones. Google Cardboard is ideaal als voor de eerste keer kennis maken met with online reality. Je hebt een stuk lenzen, magneten that was twee that was twee met een size van een stukje klittenband en een elastiekje nodig om de te maken that was headset, 19 mm.

Je daarom eigenlijk twee dingen nodig manier om p iPhone aan je hoofd te bevestigen met daarop lenzen en applications die online reality ondersteunen. Helaas is dat ook een beperking, want hierdoor passen alleen p Samsung Galaxy S5 en de iPhone 6 (maar niet p iPhone 6 Plus) in de headset. Update 26 februari 2016: We hebben het artikel met nieuwe VR-brillen en iOS-applications die je gebruiken met online reality headsets. Het is dus ergens logisch dat lensfabrikant Zeiss een bril op markt heeft gebracht.

Ook de geldt dat compatibel is satisfied alle Cardboard-apps in de App Store. Je iPhone bewegingssensoren en een scherm met with hoge bevat, is hij van zichzelf al een beetje een vr -bril. Toen wij de virtual reality nieuws gebruikten met 5s, zagen we in onze ooghoeken steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Bing Cardboard-applications, die maken van meetapparatuur in je telefoon, maak je een personal reality- van je smartphone.